V. mostanában mozgással próbálja visszahozni lánykori alakját, bár szerintem feleslegesen ugrabugrál a TV előtt, ebből ugyan már alak sem lesz, nem hogy lánykori!  Max a szomszédok lesznek idegesek, mert azt hiszik, hogy már megint vízilovat idomít a nagyszobában. Minden nap 40perc! Csoda, hogy még bírják. Bár lehet már nem is lakik alattunk senki. Mostanában igen csak megszaporodtak a költözések a házban. Bár a V. féle mozgáskultúra láttán és hallatán nem is csodálom. Szerintem még az ingatlan árak is leestek. Reméljük az emelet nem fog :/

Amikor először megláttam, hogy mit csinál, még rágni is elfelejtettem!

 

 

Azt hittem viccel. De komolyan gondolja. Próbáltam megállítani, de kis híján felrúgott a nagy lábkalimpálás közepette…  Ráadásul oké hogy ugrál, ezzel terrorizálva a szomszédokat, de én meg nem látom a kedvenc műsoromat a TV-ben!!!  

Na igen... Vannak még álmodozók...

Azt mondja, ugráljak vele… Hogyne! Minek??? Nekem ilyesmire nincs szükségem… Különben is, hiába gyötri magát, sosem lesz olyan popója mint nekem. Mert hát nekem elismerten szép a popóm. Bizony. A facenyúl oldalon, a Nyuszim csoportban lévő lelkes rajongóim megszavazták a popsimat 2014’ legszebb nyuszi poppendáréjának (bár mondjuk szerintem nem csak a nyuszik között a legszebb, de ne legyünk telhetetlenek). Igaz, azt nagyon nem értem, hogy miért csak 2014-ről beszélnek. Most tényleg ki akarják írni ezt a versenyt minden évben, hogy aztán mindig megnyerjem?! Bár gondolom ezt is csak amiatt csinálják, hogy megcsodálhassák a hátsó fertályom. De ha meg ennyire tetszik nekik, akkor szóljanak a kis buták, küldök én olyan képeket a popsimról, hogy szóhoz sem jutnak, aztán akkor nem kell itt szavazgatni, meg feleslegesen izgulni a többieknek. Mondjuk igaz ami igaz, láttam pár jó csajszi feneket is :P  Kis formásak a nyuszi hölgyek popói is ;)

Ezúton üzenem, hogy írjanak a csajok, aztán összeülhetünk egy laza salira! :P

A popó oklevelem:

És a nyertes kép: