Most, hogy nincs laptop, igyekszik a kétlábú bagázs mással elütni az időt, mint az állandó neten lógással. Pl. hülyeségekkel. Mi mással?! Ezzel mondjuk még gondom sem lenne, mert hát jól szórakozom rajtuk, csak az a baj, hogy engem is igyekeznek belevonni ezekbe a dolgokba, ami viszont már kevésbé szórakoztató.

Itt van rögtön a „Készítsünk egymásról vadnyugati képeket” projekt… Na hát azon először besírtam. Ez a két hülye beöltözött este fél 12-kor, kockás ing, cowboy kalap, alsógatya (kinek mi), és a kanapén egyensúlyozva próbáltak meg "keménynek" látszani... Ata ugyan country zenész látszatát akarta kelteni, de végül egy vadnyugati bűnöző lett belőle… Gitárral…  Mert az olyan autentikus… Na, persze erre V. is vérszemet kapott, ő is akart ilyen képet. Ekkor már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.  Napszemüveg volt rajtuk, (mondjuk ezt végképp nem értem) de így is csináltak közel 20-20 képet, mire egyet kiválasztottak, mert hát nem jó a nézés ( a nézés napszemüvegben!!! … )  Még jó, hogy mind a kettő kellő egoizmussal van megáldva.... És ott volt szerencsétlen Huba is, ( ő egy plüss ló, akinél az elmondások szerint már csak Bohimer a folyton vigyorgó szintén plüss, bohóc öregebb) aki történetesen nem jól lógatta a karjait. Naná! Örüljenek, hogy egyáltalán a helyén maradtak a karjai! Nyomi, öreg Huba...

Balról jobbra : Huba és Bohimer (Bohi) a két nagyöreg :)

Aztán persze jött, amire nem számítottam… V.: „Pöpi is legyen vadnyugati bandita!” felkiáltással elindult felém. Persze. Legyen. Mindenképp.  Komolyan mondom nem is értem, hogy találhatnak ki ilyen hülyeségeket. Mert hogy magukból hülyét csinálnak ország világ előtt (mert hát a képeket persze rögtön posztolni kellett a facenyúlon) az egy dolog. De hogy belőlem is, az azért már sok. Persze itt nyugtatnám meg a lelkes állatvédőket, hogy nem lettem megkínozva!!! A „hagyd magad, előbb szabadulsz” elvet alkalmazva alávetettem magam ennek a frenetikus hülyeségnek. Na meg az a pár marék frissen szedett fű is nagyban hozzájárult a fotózás sikeréhez, amit V. a cowboy kalapba szórt.  Milyen jó, ha a nyúlnak saját kertje van!

Szóval úgy érzem, egyre sürgetőbb a költözés...

A végeredmény (V. "becenevéről" majd később bővebben) :