V. tiszta extázisban van. Azt mondja, holnap megyünk bulizni. Na hiszen. Nagy buli lesz. Csak rokonok. Nyúl meg egy sem. Pf... Sebaj. Amíg ők csinálják az emberi dolgaikat, én majd nagyokat fogok ugrabugrálni, szaladgálni, füvet csócsálni és simiket begyűjteni.
V. szerint nem lehet felkészületlenül elindulni, így már ma nekiállt összeszedni a dolgokat, amikre szükségünk lehet. 2 órája nézem a szoba közepére rakott hordozót. Kiráz tőle a hideg. Miért nem utazhatok én is az ülésen? Hol van az megírva, hogy a nyulak nem utazhatnak úgy mint az emberek??? Bezzeg a kutyáknak lehet. Követelem a nyúlülést és a nyúl biztonsági övet! Há' nem? Há' de..
V. tesóéknak van babájuk, és már előre látom, hogy megint elhozzák az egész lakást emiatt. Ahogy V.tesója  B. szokta mondani, "Ami nincs a kocsiban, az nem is létezik".  Na most V. is kezd beleesni ugyanebbe a csapdába. Lassan az egész lakás fel lesz pakolva. Hozzáteszem 1, azaz EGY éjszakát maradunk :D 
Mindegy is. Addig sem unatkozik amíg pakolászik. Meg én sem. Jön, megy, közben nekem magyaráz, hogy ne másszak már rá arra amit ő felhalmozott. De hát nekem szedte össze, csak van jogom megnézni, mégis mik azok. Mondjuk akkor fog csak igazán örülni, ha rájön, hogy belepisiltem a hordozóba :P
 
 A. szerinte is V. túlzásba viszi a pakolást. Na ugye!...
A. egyébként mindeközben tök nyugodt. PS2-n focizik. Nem elég neki a VB. Tegnap is azt néztük egész este... Mondjon bárki bármit, én már kicsit unom. Mondjuk az a szép zöld gyep... Na az igen! Meg a PS2 doboza. Azért odavagyok. Már párszor sikerült stikában megrágnom a sarkát, de általában észrevezsik és akkor aztán áll a bál. Na mindegy is. Ha hazajöttünk majd mesélek milyen volt. Addig meg megmutatom, hogy szoktam játszani A.val. Elvégre neki is kell egy kis öröm :)